Welkom bij Franss.nl
Login
Registreer
Passion for music
Zoeken in Bol.com-database:
VTech Baby Swing & Speel Aap - SpeelfiguurDeze vrolijke aap beweegt en moedigt kleintjes aan om een ‘pak me dan’ spelletje te spelen. Door de ingebouwde sensors aan de voor- en achterkant ontwijkt de aap obstakels en loopt hij weg wanneer je in de buurt komt. Druk op de toetsen om cijfers en letters te leren of dans mee op verschillende muziekstijlen in de speelstand ‘Muziek’. - Pak me dan als je kan! - Deze vrolijke aap beweegt en moedigt kleintjes aan om een ‘pak me dan’ spelletje te spelen - 3 manieren om te spelen: kruip achter de aap aan, dans met de aap én probeer hem te pakken - Door de ingebouwde sensors aan de voor- en achterkant ontwijkt de aap obstakels en loopt hij weg wanneer je in de buurt komt - De sensor herkent wanneer het kind de aap optilt en de aap zal hierop reageren - Druk op de toetsen om cijfers en letters te leren of dans mee op verschillende muziekstijlen in de speelstand ‘Muziek’ - 15 melodietjes en 3 gezongen liedjes - Stevig en duurzaam design - Regelbaar volume - Automatische uitschakeling


Dobeno - Automatische kaartenschudmachineDe automatische kaartschudder kan 1 of 2 pakjes kaarten tegelijkertijd schudden. Herhaaldelijk handmatig schudden van kaarten zorgt voor beschadiging van je speelkaarten. Nu kunt u de automatische kaartschudder gebruiken, zodat uw kaarten langer als nieuw blijven. De automatische kaartschudder is een eenvoudige, betaalbare, praktische en functionele oplossing. Heel makkelijk voor een potje poker, blackjack of elke ander kaartspel, waarbij veelvuldig geschud moeten worden met de kaarten.


PLAYMOBIL Piratenschip - Aanvalsschip - 6678

Geen personage | 4 - 10 jaar

PLAYMOBIL Piraten Aanvalsschip is speels voorzien van wieltjes om op de vloer te spelen. Met hun kanonnen op het dek maken de piraten de wereldzeeën onveilig. Het piratenschip kan drijven. - Onder de boeg bevindt zich een oog waar je een koord kan aan bevestigen. - Op het dek is er een ruimte voorzien om munitie en wapens in op te bergen als ook een functionerend kanon. - Op de boeg bevindt zich ook een kanon. - Het anker kan worden neergelaten met de lier. - Boven de vlaggenmast is er een uitkijkpost waar je een figuur kan vastzetten aan de hand van een voetklem. - Inclusief 3 speelfiguren en een slingeraap. Het PLAYMOBIL Piratenschip is uitbreidbaar met de RC-onderwatermotor (Art. Nr. 5536 - Balastgewicht Art.nr. 6241 vereist). Afmetingen: 67 (zonder vlag) x 24 x 52 cm. 115-delig. Geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar.


Happy Horse Aap Mickey No.1 Bruin Knuffel - 32 cm

overig | Pluche | Geen personage

Wie valt er nou niet voor de charmes van deze lieve Aap Mickey? Deze nieuwe topper is super zacht en verkrijgbaar in vier neutrale kleuren. Verkrijgbaar in twee formaten.


Happy Horse Aap Mickey No.2 Bruin Knuffel - 43 cm

Bruin | Pluche | Geen personageL.O.L. Surprise Pets Serie 3

L.O.L. Surprise! | Geen personage | MGA

- 7 lagen met verrassingen binnenin - Geef dieren de fles of stop ze in bad voor een verrassing - Schep in de kattenbak voor verrassingen! Inclusief kattenbak - Bal wordt houder voor tasje of poppendisplay - Verzamel ze allemaal! Mét cross-sell poster In een wereld waarin baby's het voor het zeggen hebben, weigeren kleine rockers een dutje te doen en voeren klassenvertegenwoordigers actie voor 'gratis pizza op vrijdag'! In deze wereld is werken hetzelfde als spelen. Niets is saai, want alles is een tikje verrassend en verbazend! Ontdek 7 lagen met verrassingen in elke L.O.L. Surprise! Dieren! Elke laag onthult een nieuwe verrassing en geeft je een hint over welk L.O.L. Surprise!-dier je krijgt! L.O.L. Surprise! Dieren bevat pups, kittens, konijntjes en zeer zeldzame hamsters. Combineer het dier met de juiste L.O.L. Surprise!-pop om de familie compleet te maken: Rocker, Lil Rocker en Ruff Rocker! Er is nu een nieuwe manier om je accessoires uit te pakken! Schep in de kattenbak voor verrassingen! En dat is nog niet alles: geef je dier de fles of stop het in bad voor een extra waterverrassing!


WowWee Fingerlings Eddie - tweekleurigJouw eigen tweekleurige Fingerlings robotaapjes Eddie! Ze hangt graag aan je vinger en reageert wanneer je tegen haar praat en aanraakt. Ontdek ze allemaal! Eigenschappen: Blaas in het gezicht van jouw Eddie en krijg een kusje terug. Druk met twee vingers op het hoofdje en hoor een schattig scheetje. Hang je speelgoedaapje ondersteboven en luister eens hoe enthousiast ze wordt. Druk nu met twee vingers op het hoofdje terwijl jouw aapje ondersteboven hangt. Geef je Eddie te weinig aandacht? Dan hoor je een fluitje. Leg je Fingerling in je handen en wieg haar zacht in slaap.


Happy Horse - Aap Mickey Bruin - Knuffeldoekje

Bruin | Pluche

Dit schattige Aap Mickey knuffeldoekje / tutteldoekje is super zacht en wordt vast jouw lievelingsknuffelje! Mickey wil graag altijd bij jou zijn. Verkrijgbaar in vier neutrale kleuren.


Fingerlings HUGS Bella - Interactieve knuffel 40 cm

Roze | Pluche

Fingerlings HUGS, Bella is jouw interactieve aap knuffel die je kusjes geeft, boertjes laat en 'auw' zegt wanneer zij valt. Ze maakt nog 37 andere geluiden! Maak kennis met Fingerlings® HUGS ™ - het zijn softies als het gaat om affectie! Hun lange armen zijn perfect voor grote knuffels en deze knuffelapen willen je nooit laten gaan! Zwaai ze, aai ze en wieg ze in slaap, of geef ze een zoen en kijk hoe ze je terug kussen! Ze zeggen je na op een grappige manier. Gooi en draai ze in de lucht: "WHIIIEEEE". In totaal maken ze meer dat 40 geluidjes. Batterijen inbegrepen.


Wubbanub - Aapje - Speenknuffel - De Wubbanub wordt geleverd in een verzegeld geschenkdoosje - Winnaar beste babyproduct 2014

Aapje | Katoen | Geen personage

De Wubbanub bestaat uit een zachte knuffel en een speen. Doordat deze samen een geheel vormen hoeft u nooit meer (in ieder geval niet lang) te zoeken naar de speen van uw kleintje. Bovendien zorgt de speenknuffel voor een gevoel van comfort en veiligheid bij je baby en zorgt actief voor de ontwikkeling van een goede hand-oog coördinatie. Je baby brengt met de Wubbanub al heel snel zelf de speen terug in de mond. De speen is van hoge kwaliteit ontwikkeld door Avent (Philips) en is BPA, Latex en PVC vrij. De knuffelspeen is zeer hygiënisch omdat deze in het geheel te reinigen is in de wasmachine of stoomsterilisator en omdat er geen losse delen in speenelement zitten. De Wubbanub is ook geschikt voor de allerkleinste baby’s en mag al gebruikt worden door premature baby’s vanaf 38 weken. LET OP: Wordt geleverd in een verzegeld geschenkdoosje, is de doorzichtige doos niet verzegeld of is de zegel beschadigd, raden wij aan het product te retourneren zonder deze te gebruiken met als reden : Defect, zegel kapot bij aankomst.

   
Quote:
Everything you can imagine is real. (Pablo Picasso)
meer quotes...
Gedicht:
Liedje (Judith Herzberg)
meer gedichten...
ICT-Nieuws:
In the picture:
Disfarmer (1884 - 1959)
Ruud van Empel (1958 - )
Wassily Kandinsky (1866 - 1944)
Egon Schiele (1890 - 1928)
William-Adolphe Bouguereau (1825 - 1905)
René Magritte (1898 - 1963)
Johannes Vingboons (1617 - 1670)