Welkom bij Franss.nl
Login
Registreer
Passion for music
Zoeken in Bol.com-database:
VTech Baby Swing & Speel Aap - SpeelfiguurVTech Swing & Speel Aap leert je kleintje spelende wijs lopen! Spelen Deze vrolijke aap beweegt en moedigt kleintjes aan om een ‘pak me dan’ spelletje te spelen. Er zijn drie manieren om te spelen: kruip achter de aap aan, dans met de aap of probeer hem te pakken. Design De sensor herkent wanneer het kind de aap optilt en de aap zal hierop reageren. Door de ingebouwde sensors aan de voor- en achterkant ontwijkt de aap obstakels en loopt hij weg wanneer je in de buurt komt. Dansen en Leren Druk op de toetsen om cijfers en letters te leren of dans mee op verschillende muziekstijlen in de speelstand ‘Muziek’. De Swing & Speel Aap heeft 15 melodietjes en drie gezongen liedjes. Stevig en duurzaam design Regelbaar volume Automatische uitschakeling


Dobeno - Automatische kaartenschudmachine

Dobeno

De automatische kaartschudder kan 1 of 2 pakjes kaarten tegelijkertijd schudden. Herhaaldelijk handmatig schudden van kaarten zorgt voor beschadiging van je speelkaarten. Nu kunt u de automatische kaartschudder gebruiken, zodat uw kaarten langer als nieuw blijven. De automatische kaartschudder is een eenvoudige, betaalbare, praktische en functionele oplossing. Heel makkelijk voor een potje poker, blackjack of elke ander kaartspel, waarbij veelvuldig geschud moeten worden met de kaarten.


Fingerlings HUGS Bella - Interactieve knuffel 40 cm

Geen personage | Fingerlings

Fingerlings HUGS, Bella is jouw interactieve aap knuffel die je kusjes geeft, boertjes laat en 'auw' zegt wanneer zij valt. Ze maakt nog 37 andere geluiden! Maak kennis met Fingerlings® HUGS ™ - het zijn softies als het gaat om affectie! Hun lange armen zijn perfect voor grote knuffels en deze knuffelapen willen je nooit laten gaan! Zwaai ze, aai ze en wieg ze in slaap, of geef ze een zoen en kijk hoe ze je terug kussen! Ze zeggen je na op een grappige manier. Gooi en draai ze in de lucht: "WHIIIEEEE". In totaal maken ze meer dat 40 geluidjes. Batterijen inbegrepen.


Rubik' s Junior

Rubik's | 5 - 12 jaar | 1 tot 1 spelers | Speeltijd: 15 minuten | Taal: Nederlands

Speciale Rubik’s kubus voor kinderen. Weet jij de kubus op te lossen? Je kunt de kubus op drie manier bespelen! Match kleuren, vorm het gezicht van het aapje of combineer dit.


FurReal Zandi Het Zieke Aapje - Interactieve Knuffel

FurReal

FurReal, Zandi het zieke aapje is een snoezig lief aapje dat naar de dokter moet! Gebruik de speelgoed stethoscoop om naar haar hart te luisteren en doe net alsof je haar temperatuur opneemt met de speelgoedthermometer. Kalmeer het patiëntje door haar hoofdje te aaien: haar ogen gaan open en dicht en ze maakt tevreden geluidjes. Je hebt je taak als dokter picobello volbracht! •Luister naar haar hart en vraag hoe ze zich voelt •Ze reageert wanneer je zachtjes haar hoofd optilt •Vrolijke speelse geluidjes (en soms een hoestje!) van een snoezig huisdier


Fingerlings Reuzenrad inclusief Aapje en Eenhoorn

Fingerlings | Geen personage | 5 - 12 jaar

Fingerlings Reuzenrad speelset bevat aap Mandy en mini eenhoorn Mel, twee vrienden die niet bang zijn voor hoogtes! Mandy houdt van interactie met jou en reageert op geluid, beweging en aanraking, maar als je haar en haar mini-eenhoorn Mel een traktatie wilt geven, is het reuzenrad hun favoriet! Draai in beide richtingen voor een echt plezierritje! Ook zijn ze dol op de ronddraaiende theekopjes! Dit pretpark beschikt over: een ingebouwd reuzenrad, een magische spiegel, twee vlaggenmasten met een felroze touw ertussen (een geweldige "hangplek" van Fingerlings) en een twirling theekoprit. Mandy, de Fingerlings Baby Monkey, is opgenomen in de set, samen met Mel, een Mini Unicorn. De speelset is groot genoeg voor alle andere kleine Fingerlings die plezier willen hebben op de kermis! Batterijen inbegrepen


Happy Horse Aap Mickey No.1 Bruin Knuffel - 32 cm

Geen personage | Happy Horse

Wie valt er nou niet voor de charmes van deze lieve Aap Mickey? Deze nieuwe topper is super zacht en verkrijgbaar in vier neutrale kleuren. Verkrijgbaar in twee formaten.


Ravensburger Leeuwenkoning - Disney - 1000 stukjes

14 - 99 jaar

Ravensburger - Collector's Item - Leeuwenkoning 1 van de 10 verschillende Collector's Items van Ravensburger. Alle 10 de puzzels stellen een unieke afbeelding uit 1 van de klassieke Disney Films voor. Uitgiftedatum: september 2017 Originele titel: Lion King


WowWee Fingerlings Candi - tweekleurigJouw eigen tweekleurige Fingerlings robotaapjes Candi! Ze hangt graag aan je vinger en reageert wanneer je tegen haar praat en aanraakt. Ontdek ze allemaal! Eigenschappen: Blaas in het gezicht van jouw Candi en krijg een kusje terug. Druk met twee vingers op het hoofdje en hoor een schattig scheetje. Hang je speelgoedaapje ondersteboven en luister eens hoe enthousiast ze wordt. Druk nu met twee vingers op het hoofdje terwijl jouw aapje ondersteboven hangt. Geef je Candi te weinig aandacht? Dan hoor je een fluitje. Leg je Fingerling in je handen en wieg haar zacht in slaap.


PLAYMOBIL Piratenschip - Aanvalsschip - 6678

PLAYMOBIL | Geen personage | 4 - 10 jaar

PLAYMOBIL Piraten Aanvalsschip is speels voorzien van wieltjes om op de vloer te spelen. Met hun kanonnen op het dek maken de piraten de wereldzeeën onveilig. Het piratenschip kan drijven. - Onder de boeg bevindt zich een oog waar je een koord kan aan bevestigen. - Op het dek is er een ruimte voorzien om munitie en wapens in op te bergen als ook een functionerend kanon. - Op de boeg bevindt zich ook een kanon. - Het anker kan worden neergelaten met de lier. - Boven de vlaggenmast is er een uitkijkpost waar je een figuur kan vastzetten aan de hand van een voetklem. - Inclusief 3 speelfiguren en een slingeraap. Het PLAYMOBIL Piratenschip is uitbreidbaar met de RC-onderwatermotor (Art. Nr. 5536 - Balastgewicht Art.nr. 6241 vereist). Afmetingen: 67 (zonder vlag) x 24 x 52 cm. 115-delig. Geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

   
Quote:
Everything you can imagine is real. (Pablo Picasso)
meer quotes...
Gedicht:
Liedje (Judith Herzberg)
meer gedichten...
ICT-Nieuws:
In the picture:
Disfarmer (1884 - 1959)
Ruud van Empel (1958 - )
Wassily Kandinsky (1866 - 1944)
Egon Schiele (1890 - 1928)
William-Adolphe Bouguereau (1825 - 1905)
René Magritte (1898 - 1963)
Johannes Vingboons (1617 - 1670)