Disclaimer

De samensteller/ontwikkelaar van deze site aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen die voortvloeien uit eventuele fouten op deze website. De website wordt op ad hoc basis bijgehouden en verder ontwikkeld. De content die via deze website gevonden kan worden wordt aangeleverd door de organisaties die zich als aanbieder bij Edurep hebben aangesloten. Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders. Deze content valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de (collectie)aanbieders.

Mochten er fouten in de gegevens voorkomen dan kun je het best contact opnemen met de betreffende organisatie. Om deze te vinden kun je het best op de knop 'Meer info' klikken dat bij elke object in het zoekresultaat weergegeven wordt. Je komt dan op een pagina met detailinformatie terecht. Hier vind je onder het kopje 'Repository' de naam van de aanbiedende organisatie met (meestal) URL van de website van de organisatie. Om een fout in de gegevens te melden kun je het best de betreffende organisatie bellen of mailen.

Indien er iets niet werkt zoals zou moeten, dan is er mogelijk sprake van een fout in de functionaliteit. Deze kan per mail gemeld worden aan F.Berkhof[at]hccnet.nl

Colofon

Profiel
(c) Franss.nl (2008-2023)


Profiel
(c) Franss.nl (2008-2024)

Over Franss.nl:

Wat is Franss.nl?

Colofon/Disclaimer

Bekijk oude versie

Cookies

RSS-feeds